top of page

Gelukkiger buiten. Buitenleven spreekt mensen die het gewoon doen.

Sarah & Josephine

REWILD


Dichter bij de natuur zijn, met de seizoenen leven en meer naar buiten. Dit staat bij veel van ons hoog op de agenda. Buitenleven spreekt mensen die het gewoon doen. Elke dag buiten, weer of geen weer. Samen met anderen of in hun eentje. Deze keer: Joséphine en Sarah van Rewild.


TEKST EVELIEN BOUTSEN FOTO’S LAURA CNOSSEN


Wij zijn gemaakt om buiten te zijn!

Babbel met de dames van Buitenleven

De fantastische madammen achter het Nederlandse magazine ‘Buitenleven’ zakten af naar Ulbeek om ons te vragen wie we zijn en wat we doen. En vooral: waarom. Ze vonden de rode lijn in onze wilde plannen en maakten er een prachtige reportage van. We hadden het u zelf niet beter kunnen uitleggen!


BL2023_04DownToEarth
.pdf
Download PDF • 1.92MB

Down to earth

Hoe groener hoe beter. Steeds meer mensen willen duurzamer en dichter bij de natuur leven. Maar hoe vergroen je in de praktijk? In hun rubriek 'Down to earth spreekt Buitenleven met de voorlopers, groene inspirators en mensen die het gewoon doen.Buitenleven Magazine

Het tuinmagazine Buitenleven biedt inspiratie voor mensen met lichtgroene vingers. Het is een magazine voor mensen die de handen uit de mouwen steken, actief zijn en bewust omgaan met de natuur. Abonneren kan al vanaf €7,95 per maand!
Comments


bottom of page