top of page

Maak dat ge buiten zijt!

REWILD

Aansluiten

bij team Wild?

Net als jij geloven wij in de ‘buiten’ en willen we mensen inspireren, begeleiden en verbinden met de natuur door onvergetelijke outdoor ervaringen.

“Kom thuis in een community van gelijkgestemden”

 

Wij geloven dat ons boekingsplatform de perfecte plek is om jouw aanbod kenbaar te maken. Niet alleen bundelen we zo onze krachten maar we zetten samen een beweging in gang die mensen inspireert om de wereld buiten te ontdekken en te omarmen.

Waarom zou jouw outdoor organisatie zich op REWILD moeten aanmelden?

  • Je partnerpagina aanmaken op ons platform is gratis. Je betaalt enkel een commissie van 10% per boeking.

  • Door deel uit te maken van REWILD vergroot je de zichtbaarheid van jouw outdoor activiteiten. Avonturiers van over de hele wereld kunnen gemakkelijk jouw activiteiten vinden en boeken, waardoor je bereik aanzienlijk wordt vergroot.

  • Ons gebruiksvriendelijk platform maakt het beheer van boekingen eenvoudig en efficiënt. Met geavanceerde tools voor reserveringsbeheer en een intuïtieve interface, beperken we de administratieve lasten tot een minimum zodat jullie je kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van buitengewone avonturen.

  • Wij begrijpen dat financiële transacties cruciaal zijn voor het succes van elke organisatie. Ons veilige betalingssysteem zorgt ervoor dat je betalingen op tijd en zonder gedoe ontvangt, zodat je je kunt richten op het leveren van topkwaliteit outdoor ervaringen.

  • Ons platform is niet alleen een plek voor transacties, maar ook voor community building. Door deel te nemen, krijg je toegang tot een netwerk van gelijkgestemde organisaties, wat kan leiden tot waardevolle samenwerkingen en de mogelijkheid om ervaringen en kennis te delen.

  • We zijn toegewijd aan het promoten van jouw outdoor activiteiten. Met gerichte marketingcampagnes en promoties brengen we jouw avonturen onder de aandacht van een breed publiek, wat resulteert in meer boekingen en grotere bekendheid.

  • Bouw vertrouwen op met potentiële avonturiers door middel van positieve reviews. Onze beoordelingsfunctie geeft klanten de mogelijkheid om hun ervaringen te delen, waardoor anderen worden aangemoedigd om deel te nemen aan jouw avonturen.

  • Wij doneren 1% van onze jaarlijkse winst aan projecten die de natuur en het behoud ervan ondersteunen. Zodat ook de toekomstige generaties kunnen genieten van de vele voordelen die de natuur ons te bieden heeft!

2100 EURO / JAAR

PREMIUM

800 EURO / JAAR

BASIC

GRATIS

Deelname 3x partnervuur

Kortingen bij onze Believers*

Deelname jaarlijkse partnerfeest

Boekingen beheren

Boekingsplatform

Activiteiten toevoegen

Extra zichtbaarheid

1 social media post + 1 blogpost + vermelding in nieuwsbrief + 1 advertentie

1 advertentie

Jurgen - UDUKDA

"Het juiste publiek bereiken was nog nooit zo makkelijk"

Karen - Inside Out

"Dit voelt als thuiskomen bij gelijkgestemden"

REWILD Believers

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page