top of page

Maak dat ge buiten zijt!

REWILD

Adverteren op ons platform

Welkom op het ultieme platform voor buitenbeleving!

Adverteren op REWILD bied je een unieke kans om je producten en activiteiten te promoten aan een enthousiast en betrokken publiek.

We bieden twee advertentiemogelijkheden aan:

 

1. Homepage Advertentie

De homepage van ons platform is het eerste wat bezoekers zien wanneer ze onze website bezoeken. Dit is de perfecte plek om je merk in de spotlight te zetten.

2. Buitenagenda Advertentie

Onze buitenagenda is dé plek waar avontuurlijke bezoekers zoeken naar de nieuwste en leukste outdooractiviteiten. Plaats je activiteit in de banner van de buitenagenda en bereik een doelgroep die actief op zoek is naar buitenactiviteiten.
 

Ons platform trekt een groot en divers publiek van outdoorliefhebbers, van beginner tot ervaren avonturiers. Met een strategische advertentieplaatsing bereik je jouw ideale doelgroep op een effectieve en impactvolle manier.

Neem vandaag nog contact met ons op om de advertentiemogelijkheden te bespreken en ontdek hoe we samen jouw merk of evenement kunnen laten groeien. We staan klaar om je te helpen met het optimaliseren van je advertentiecampagne voor maximaal succes.

Niet alleen bundelen we zo onze krachten maar zetten we samen een beweging in gang die mensen inspireert om de wereld buiten te ontdekken en te omarmen.

Waarom zou je adverteren op ons platform?

  • Onze homepage trekt heel wat bezoekers per maand, waardoor je advertentie een groot publiek bereikt. Hierdoor krijgt jouw merk maximale exposure en wordt het gezien door een breed scala aan outdoorliefhebbers.

  • Met een advertentie op onze buitenagenda bereik je outdoorliefhebbers die actief op zoek zijn naar nieuwe avonturen, perfect voor het onder de aandacht brengen van jouw unieke evenementen.

  • Bezoekers kunnen eenvoudig doorklikken naar jouw website of een speciale landingspagina, waardoor ze snel meer informatie kunnen vinden en direct actie kunnen ondernemen.

  • Bereik een specifiek publiek dat actief op zoek is naar buitenactiviteiten, waardoor jouw advertentie meer relevantie en impact heeft.

  • Perfect voor het onder de aandacht brengen van jouw unieke outdooractiviteiten bij een publiek dat enthousiast is over avontuurlijke evenementen.

  • Wij doneren 1% van onze jaarlijkse winst aan projecten die de natuur en het behoud ervan ondersteunen. Zodat ook de toekomstige generaties kunnen genieten van de vele voordelen die de natuur ons te bieden heeft!

2100 EURO / JAAR

PREMIUM

800 EURO / JAAR

BASIC

GRATIS

Deelname 3x partnervuur

Kortingen bij onze Believers*

Deelname jaarlijkse partnerfeest

Boekingen beheren

Boekingsplatform

Activiteiten toevoegen

Extra zichtbaarheid

1 social media post + 1 blogpost + vermelding in nieuwsbrief + 1 advertentie

1 advertentie

Jurgen - UDUKDA

"Het juiste publiek bereiken was nog nooit zo makkelijk"

Karen - Inside Out

"Dit voelt als thuiskomen bij gelijkgestemden"

REWILD Believers

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page