top of page

Buiten is alles beter!

buiten aanbod

Forest To Plate

4.8 (12 reviews)

Het verhaal van Forest To Plate begon in 2015 toen wildplukker en herborist Ben Brumagne de wereld rondreisde op zoek naar eetbare wilde planten, hun geheimen en geschiedenis. Na jarenlange studies en ontmoetingen wilde Ben zijn verwondering delen met anderen. Ondertussen nam hij al ontelbare mensen mee de natuur in, waarvan een groot deel intussen zelfstandig wildplukker is.

Ondertussen is Forest To Plate uitgegroeid tot een bekend collectief van enthousiastelingen die hun tijd liefst in en mét de natuur doorbrengen. We willen mensen met iedere soort achtergrond warm maken om samen met ons de natuur rond hen te ontdekken. Door kennis op te doen van wat het bos ons biedt, onder andere op culinair vlak, willen we bijdragen aan een nieuwe stroom die met respect en bewondering naar onze onmisbare groene leefomgeving kijkt.

We organiseren vele events, zowel dagactiviteiten met een introductie in eetbare wilde planten en outdoor koken, als meerdaagse trektochten in binnen- en buitenland. Forest To Plate zou ook niet bestaan zonder onze focus op educatie. al onze kennis verzamelden in een uitgebreide jaaropleiding 'eetbare wilde planten'. we bieden deze jaaropleiding zowel fysiek als online aan. De online versie is erg toegankelijk voor iedereen en laat je toe om op eigen tempo de kennis te verwerken. Alle leerstof wordt gebundeld op een uitgebreid digitaal leerplatform van Forest To Plate.

Komende activiteiten

Wild Food Vogezen, FR (27-31 okt 2024)

88120 Gerbamont, Frankrijk

27 oktober 2024 tot 31 oktober 2024

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page