top of page

Buiten is alles beter!

buiten aanbod

4.2 (8 reviews)

Vader Dochter Weekend

Locatie:

Bilzen, België

Datum:

-

Beschikbare plaatsen

20

Prijs:

Ticket volwassene: € 175,00
Ticket kind: € 120,00

Partner:

Ontdek een wereld van avontuur en verbinding tijdens ons vader-dochter weekend. Maak samen met je dochter, tussen 7 en 11 jaar, een onvergetelijke reis en ontdek op een luchtige manier de kracht van het Rite-of-Passage framework.

 

Zet je afspraken aan de kant, ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven, deel verhalen rond het knisperende kampvuur en creëer onvergetelijke herinneringen.

 

Dit weekend is een unieke reis voor (plus)vaders en hun (plus)dochters tussen 7 en 11 jaar. Laat het weekend een ankerpunt zijn in de relatie met je (plus)dochter. Versterk de band tussen jullie beiden en geniet van de eenvoud en kracht van de natuur.

 

Kom samen kamperen met de tent. Ga back-to-basics en maak samen vuur. Ravot en maak plezier. Luister naar verhalen rond het kampvuur met andere vaders en dochters. Bouw aan zoveel méér dan zomaar een weekendje met je dochter.

 

Het weekend start zaterdag om 9u en we ronden zondag af om 17u. We overnachten elk in onze eigen tent in de Krekelwei in Schoonbeen (Bilzen). Verdere info over wat je allemaal nodig hebt, ontvang je per mail. Inbegrepen in de prijs is een extra ongevallenverzekering, alle maaltijden, locatie, begeleiding door een sterk team en mooie herinneringen.

 

Even een digitale detox, waardoor we écht aandacht hebben voor wat belangrijk is.

 

Tot rond het kampvuur!

Het Valka Team

📷

Reviews over partner

Naam

Review beschrijving

Naam

Tijd

Add a rating

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page