top of page

Buiten is alles beter!

buiten aanbod

4.2 (8 reviews)

Unplugged Wildlife Trekking

Locatie:

Asturias, Spanje

Datum:

17 mei 2025 tot 24 mei 2025

Beschikbare plaatsen

7

Prijs:

Standaard vanaf 18 jaar: € 1.399,00

Partner:

Unplugged Wildlife Trekking–17 t/m 24 mei & 30 augustus t/m 6 september 2025

 

Somiedo Park: Een Ontmoeting met Wilde Schoonheid

Bereid je voor op een 8-daagse wildlife trekking door het adembenemende Somiedo Park. Laat je verrassen door de eenvoud van het leven tijdens deze trekking, waar we alle luxe van het dagelijks leven achter ons laten en de rauwe pracht van de natuur omarmen. Somiedo Park, gelegen in het noordwesten van Spanje, betovert met zijn ongerepte landschappen en zijn rijke biodiversiteit. Dit natuurpark biedt een spectaculair decor van groene valleien, imposante bergtoppen en diepe kloven, waar de natuur de grenzen van je verbeelding verlegt.

 

Devices UIT, natuur AAN

Tijdens de wildlife trekking laten we alle devices achterwege, zodat we volledig kunnen opgaan in de wonderen van de natuur. We dragen onze eigen rugzakken en slapen onder de fonkelende sterrenhemel. Dit is een unieke kans om één te worden met de natuur, ver weg van huis, en het gevoel te krijgen alsof je in een compleet andere wereld bent.

 

Ontmoet de Inwoners van Somiedo Park

Het hoogtepunt van deze ervaring is niet alleen het sprookjesachtige landschap, maar vooral de ontmoetingen met de wilde dieren die hier thuis zijn. Tijdens onze trektocht kunnen we in alle stilte de majestueuze bruine beren observeren die door de uitgestrekte bossen dwalen. Dit is een kans om oog in oog te staan met de wilde schoonheid van de natuur en haar bewoners te leren kennen op een manier die alleen mogelijk is wanneer we ons volledig losmaken van de moderne wereld.

Of je nu een doorgewinterde avonturier bent, op zoek bent naar een ontsnapping uit de dagelijkse sleur, of wilt ervaren wat het betekent om deel uit te maken van de wilde wereld, de Unplugged Wildlife Trekking biedt een ervaring die je nog lang zal bijblijven.

 

!

Reviews over partner

Naam

Review beschrijving

Naam

Tijd

Add a rating

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page