top of page

Buiten is alles beter!

buiten aanbod

4.2 (8 reviews)

Unplugged WIjnwandelreis

Locatie:

Elzas, Frankrijk

Datum:

-

Beschikbare plaatsen

12

Prijs:

Standaard vanaf 18 jaar: € 579,00

Partner:

Wijnwandelreis door de Elzas

Verken de fascinerende Elzas, waar wijn en culinaire hoogstandjes samenkomen tijdens een unieke wijnwandelreis. Ben je een wijnliefhebber met een passie voor heerlijk eten? Dan is deze activiteit perfect voor jou: een wijnwandelreis door de betoverende Elzas!

 

Bourgondisch genieten

De Elzas is meer dan alleen wijngaarden en middeleeuwse charme; het is een schatkist vol smaken en tradities. Terwijl je langs uitgestrekte wijngaarden loopt en pittoreske dorpjes met hun kenmerkende huizen verkent, zul je genieten van de rijke culinaire en gastronomische tradities van deze regio. En dat is nog niet alles! We verblijven in authentieke vakmanhotels waar je kunt ontspannen en genieten van het Bourgondische leven in zijn puurste vorm.

 

Wandelen door de Elzas

Deze reis gaat niet alleen over genieten; er is ook inspanning nodig om al die lekkernijen te verdienen. De bergen vormen een essentieel onderdeel van de ervaring, en het beklimmen van hoogtemeters maakt de reis juist zo interessant en uitdagend. De Elzas biedt wandelaars talloze mogelijkheden om de natuurlijke schoonheid van de regio te ontdekken, van rustige valleien tot uitdagende bergpaden. Bereid je dus voor op een wijnwandelreis vol avontuur, waarbij de beloning voor je inspanningen bestaat uit heerlijke smaken en onvergetelijke herinneringen!

Reviews over partner

Naam

Review beschrijving

Naam

Tijd

Add a rating

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page