top of page

Buiten is alles beter!

buiten aanbod

4.2 (8 reviews)

Unplugged Summit & Surf Week

Locatie:

Asturië, Asturias, Spanje

Datum:

-

Beschikbare plaatsen

12

Prijs:

Standaard vanaf 18 jaar: € 1.499,00

Partner:

Ben je toe aan een echte ontsnapping uit de dagelijkse sleur en digitale hectiek? Welkom bij de Unplugged Summit&Surf Week, een unieke ervaring waar je volledig opgaat in de natuur van Asturias. Gedurende een week combineren we uitdagende hikes door de adembenemende Picos de Europa met het leren surfen aan de prachtige kust.

 

Bij Unplugged Outdoor geloven we dat echte rust en verbinding met de natuur alleen mogelijk zijn als we onze devices uitschakelen en onszelf onderdompelen in de buitenlucht. Laat je smartphone achter, adem de frisse berglucht in, en luister naar het rustgevende geluid van de golven. Geen prikkels, geen volle agenda – alleen jij, een klein groepje gelijkgestemden, en de wonderschone natuur.

 

Onze tochten vinden plaats in juni en september, de beste maanden om te surfen en te genieten van de bergen zonder massa toerisme. De sneeuw is gesmolten, de rivieren stromen vol, en de natuur toont zich op haar mooist. Deze perfecte omstandigheden zorgen ervoor dat je de ervaring van je leven zult hebben.

 

Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of een beginner die iets nieuws wil proberen, de Unplugged Summit&Surf Week biedt voor ieder wat wils. Sta jezelf toe om echt te ontsnappen en de wereld op een nieuwe manier te beleven.

 

Durf jij de uitdaging aan om volledig 'unplugged' te gaan? Meld je dan nu aan en ervaar de ultieme combinatie van avontuur en ontspanning!

Reviews over partner

Naam

Review beschrijving

Naam

Tijd

Add a rating

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page