top of page

Buiten is alles beter!

buiten aanbod

4.2 (8 reviews)

Unplugged Solo (of Duo) Trip Asturias

Locatie:

Asturië, Asturias, Spanje

Datum:

-

Beschikbare plaatsen

2

Prijs:

Standaard vanaf 18 jaar: € 775,00

Partner:

Wanneer heb je voor het laatst de tijd genomen om echt alleen te zijn, om stil te staan bij de belangrijke vragen in je leven, en om te verbinden met jezelf en de natuur, ver weg van de dagelijkse afleidingen? De Unplugged Solo Trip in het prachtige Asturias biedt je deze unieke kans.

 

Deze vierdaagse ervaring begint met een intensieve bushcrafttraining onder begeleiding van een ervaren instructeur. Samen trek je de ongerepte wildernis van Asturias in, waar je leert overleven met minimale middelen. Het avontuur draait om eenvoud, waarbij je vaardigheden zoals navigeren met kaart en kompas, vuur maken, water zuiveren en een schuilplaats bouwen leert.

 

De derde dag is het hoogtepunt: een 24-uurs solo avontuur. Na een gedegen voorbereiding laat je alle elektronische apparaten achter en trek je alleen de natuur in, gewapend met je nieuwe vaardigheden en een GPS-systeem. Je vindt je weg naar een afgelegen plek waar je je bivak opzet en één wordt met de natuur. De volgende ochtend haalt de instructeur je op en deel je je ervaringen.

 

Deze solo trip biedt meer dan alleen avontuur; het is een kans om je los te maken van de dagelijkse routine, nieuwe inzichten op te doen en te genieten van de pure, ongerepte natuur. Aan het einde van de reis keer je terug naar de bewoonde wereld, verrijkt met onvergetelijke herinneringen en nieuwe perspectieven.

 

Boek nu je Unplugged Solo Trip en ontdek de rust en schoonheid van Asturias terwijl je jezelf opnieuw ontdekt.

Reviews over partner

Naam

Review beschrijving

Naam

Tijd

Add a rating

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page