top of page

Buiten is alles beter!

buiten aanbod

4.2 (8 reviews)

Unplugged Outdoorcooking Weekend

Locatie:

Gilze, Nederland

Datum:

-

Beschikbare plaatsen

12

Prijs:

Standaard vanaf 18 jaar: € 325,00

Partner:

Dol op koken?

Gaat niets je te ver als het om eten gaat? Meld je dan aan voor het Unplugged Outdoor Cooking Weekend. Geniet van culinair kamperen in de natuur, met koken op een houtvuur als centraal thema. Het hele weekend speelt zich buiten af, waar je naast outdoor cooking ook enkele basis survivalvaardigheden leert. Denk aan vuur maken, woodcrafting en kennis vergaren over eetbare planten en vruchten. Zaterdagavond brandt het kampvuur op volle toeren. Een plek waar je kookt, tot rust komt en geniet van eten en verhalen. Overnachten doen we op camping Schoutenveld of op ons nieuwe terrein in Strijbeek, onder een tarp of in een tent. Kortom: hou je van gezelligheid, heerlijk eten en ongestoord buiten zijn? Dan is dit jouw weekend!

 

Outdoor Cooking Weekend

Het thema van dit Unplugged Weekend is Outdoor Cooking. Even weg van de dagelijkse hectiek, buiten zijn en genieten van koken en tafelen. In ons drukke leven is er vaak te weinig tijd om uitgebreid te koken en samen te eten. Unplugged Outdoor creëert deze ruimte. Wij maken tijd voor elkaar, om samen heerlijke gerechten te bereiden op een buitenvuur. De lokale boer levert verse groenten en fruit, en we hebben bijpassende wijntjes en biertjes. Wil je weten wat voor lekkers we gaan maken?

 

Kleine borrelhapjes om de honger te stillen

Homemade soep met wilde kruiden uit de natuur

Een goed stuk vlees en/of vis (vegan en/of vegetarisch is ook mogelijk)

Gepofte aardappels met bijpassende gerechten

Heerlijk toetje

 

Verzorgde maaltijden en samen koken

De lunch op dag 2 en het ontbijt op zaterdag en zondag worden volledig verzorgd door Unplugged Outdoor. De lunch op dag 3 bereiden we samen, waarbij we eetbare planten en vruchten verzamelen die we verwerken in onze maaltijden. Wat er precies op tafel komt blijft een verrassing, afhankelijk van wat de natuur ons biedt op dat moment. Een tipje van de sluier: je leert in ieder geval brood bakken in een Dutch oven. Een belangrijk ingrediënt voor dit weekend: een uitgeschakelde telefoon. Kom in contact met jezelf en de andere deelnemers, gebruik je zintuigen voor het hier en nu, en laat de buitenwereld even los. Focus op je eigen wortels!

Reviews over partner

Naam

Review beschrijving

Naam

Tijd

Add a rating

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page