top of page

Buiten is alles beter!

buiten aanbod

4.2 (8 reviews)

Unplugged OuderKind Weekend

Locatie:

Gilze, Nederland

Datum:

-

Beschikbare plaatsen

8

Prijs:

Prijs per duo (kinderen vanaf 8-14 jaar): € 399,00

Partner:

Beleef een unieke outdoor ervaring met je kind

Dompel jezelf en je kind onder in de prachtige natuur van de Nederlandse bossen tijdens het Unplugged OuderKind Weekend. Dit weekend draait volledig om het leren van essentiële survivalvaardigheden. Van het maken van vuur met een firesteel en het bouwen van een shelter van natuurlijke materialen tot het zuiveren van water en outdoor koken, je leert het allemaal. Maar het gaat niet alleen om praktische vaardigheden; het draait ook om het versterken van de band tussen ouder en kind.

 

Samen leren en genieten

Terwijl jullie samen leren en delen, ontsnap je aan de drukte van het dagelijks leven. Geen afleiding van schermen of apparaten, maar echt contact met elkaar en de natuur. Je slaapt onder de sterrenhemel, in een tent of in een zelfgebouwde shelter, en je wordt aangemoedigd om de magie van de natuur te ervaren, vooral 's nachts wanneer de geluiden van de wildernis tot leven komen.

 

Een reis terug in de tijd

Het weekend neemt je ook mee op een reis terug in de tijd, naar de dagen van smokkelaars die deze bossen doorkruisten. Misschien vind je zelfs sporen van hun aanwezigheid! Maar bovenal biedt dit weekend een onvergetelijke kans om samen avonturen te beleven, grenzen te verleggen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Reviews over partner

Naam

Review beschrijving

Naam

Tijd

Add a rating

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page