top of page

Buiten is alles beter!

buiten aanbod

4.2 (8 reviews)

Unplugged Navigatie Weekend

Locatie:

Strijbeek, Nederland

Datum:

-

Beschikbare plaatsen

12

Prijs:

Standaard vanaf 18 jaar: € 299,00

Partner:

Navigeren met kaart en kompas, ouderwets?!?

Het lijkt misschien ouderwets, maar niets is minder waar. Hoe heerlijk is het om in deze moderne tijd alle elektronica en gadgets uit te schakelen? Wandel offline door prachtige naaldbossen, over uitgestrekte heidevelden en langs serene vennen met alleen kaart en kompas. Op deze manier word je één met het landschap en werk je samen om je doel te bereiken.

 

Uitdagingen zonder technologie

In Nederland hebben we bijna overal 3G of 4G en geeft je smartphone je aanwijzingen: ‘Over 300 meter, sla rechts af’. Maar wist je dat in de bergen het bereik vaak ontbreekt? Of wat als alle technologie faalt? Zou je dan nog je bestemming bereiken? In dergelijke situaties zijn we tegenwoordig vaak helemaal de weg kwijt. Wij willen je leren hoe je toch je weg vindt. Bovendien leer je leven van, in en met de natuur, en treed je in de voetsporen van vroegere smokkelaars. We bevinden ons vlakbij de grens met België, waar vroeger veel illegaal verkeer plaatsvond.

 

Een weekend in de natuur

Dit weekend word je verwend met heerlijk eten, bereid op een buitenvuur. Er is veel persoonlijke aandacht en ruimte voor jezelf, want we houden de groepen bewust klein. 's Avonds genieten we samen van verhalen bij een knetterend kampvuur en slapen we onder de sterrenhemel. Even ver weg van de drukte, van thuis, werk, je to-do lijst en alle digitale prikkels.

Reviews over partner

Naam

Review beschrijving

Naam

Tijd

Add a rating

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page