top of page

Buiten is alles beter!

buiten aanbod

4.2 (8 reviews)

Unplugged Kosovo Trail

Locatie:

Kosovo, Albanië en Montenegro. Start vanuit Kosovo

Datum:

-

Beschikbare plaatsen

5

Prijs:

Standaard vanaf 18 jaar: € 1.025,00

Partner:

Dompel jezelf onder in het ongerepte avontuur van de Unplugged Kosovo Trail van 22 tot 29 juni 2024. Verken Kosovo, een verborgen juweel in het hart van de Balkan, tijdens een tocht die je meeneemt over de Peaks of the Balkans en de Via Dinarica. Op deze unieke route verlaten we regelmatig de gebaande paden, waardoor de bergen echt van ons worden.

 

In vijf dagen beklimmen we maar liefst vier toppen, waaronder de hoogste berg van Kosovo, Gjeravicë (2656m). Ervaar adembenemende uitzichten terwijl we over bergkammen wandelen en rotsachtige terreinen bedwingen.

 

Maak kennis met Via Ferrata, een uitdagende activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Tijdens onze trektocht doorkruisen we ook Montenegro en Albanië, en genieten we van de schoonheid van deze unieke natuurgebieden.

 

Ontdek tijdens de Kosovo Trail de rijke cultuur en gastvrijheid van de bergbewoners. Verlies jezelf in schilderachtige stenen dorpjes, waar oude tradities nog steeds worden gekoesterd.

 

Ben jij een avontuurlijke hiker op zoek naar uitdaging? Sluit je aan bij de Unplugged Kosovo Trail en laat je betoveren door de groene valleien, dichte bossen en imposante rotspieken van de Balkan.

Reviews over partner

Naam

Review beschrijving

Naam

Tijd

Add a rating

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page