top of page

Buiten is alles beter!

buiten aanbod

4.2 (8 reviews)

Unplugged Hike&Survival Weekend

Locatie:

Chaamse Bossen, Nederland

Datum:

-

Beschikbare plaatsen

12

Prijs:

Standaard vanaf 18 jaar: € 299,00

Partner:

Volg de sporen van oude smokkelaars

Waar een grens is, kan gesmokkeld worden. Ga met ons mee op een avontuurlijke reis door de Chaamse bossen en de Strijbeekse heide. Weg van de bewoonde wereld, hiken we door naaldbossen, over heidevelden en langs vennen. Dit natuurgebied is een ware verrassing. Maar laten we even stilstaan bij het verleden – wat werd er eigenlijk gesmokkeld over deze natuurlijke grens?

 

Een weekend vol avontuur

Tijdens dit waanzinnige weekend leer je de kunst van het bouwen van een onderkomen en het maken van vuur. Je leert koken op een buitenvuur en navigeren met kaart, kompas en gps. We slapen onder een tarp of in je eigen tentje. Het hiken en bushcraften geven je een onmiskenbaar gevoel van terugkeren naar de basis, naar je eigen natuur.

 

Thema: Hike & Bushcraft

Het thema van dit Unplugged Weekend is Hike & Bushcraft. Dit is perfect voor de avontuurlijke wandelaar die graag de hele dag buiten is en houdt van het vrije gevoel van slapen in de natuur. Voor dit weekend vragen we je om al je devices bij ons in te leveren. Hierdoor ervaar je de natuur op maximale intensiteit en kun je je volledig onderdompelen in het avontuur zonder enige afleiding; devices UIT en natuur AAN. Dit wordt een weekend waarin je niet alleen je weg in de natuur ontdekt, maar ook de weg naar innerlijke rust en een volledige ‘unplugged’ ervaring.

Reviews over partner

Naam

Review beschrijving

Naam

Tijd

Add a rating

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page