top of page

Buiten is alles beter!

buiten aanbod

4.2 (8 reviews)

Unplugged Bushcraft Weekend

Locatie:

Strijbeek, Nederland

Datum:

-

Beschikbare plaatsen

12

Prijs:

Standaard vanaf 18 jaar: € 299,00

Partner:

Droom je van een leven dichter bij de natuur?

Wil je ontsnappen aan de dagelijkse drukte en weer in contact komen met de wereld om je heen? Unplugged Outdoor nodigt je uit voor een onvergetelijk Bushcraft Weekend, waar je essentiële vaardigheden leert om te overleven en te gedijen in de natuur.

 

Een weekend vol natuurvaardigheden

Tijdens dit unieke weekend leer je hoe je met minimale middelen een comfortabel verblijf kunt creëren in de natuur. Bouw je eigen onderkomen en slaap onder de sterrenhemel, ver weg van het moderne leven. Het aansteken van vuur zonder aanstekers of lucifers wordt een waardevolle vaardigheid die je onder de knie krijgt.

 

Offline en tot rust komen

Het Bushcraft Weekend biedt meer dan alleen praktische vaardigheden. Het is een kans om volledig offline te gaan en de stress van het moderne leven achter je te laten. Zonder de afleiding van technologie kom je echt tot rust en hervind je de connectie met de natuur en jezelf.

 

Begeleiding door ervaren instructeurs

Onze ervaren instructeurs begeleiden je bij elke stap. Je leert omgaan met mes en bijl, verschillende vuurtechnieken, woodcraft, navigeren met behulp van natuurlijke signalen, en waterzuiveringstechnieken. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, dit weekend biedt voor ieder wat wils.

 

Klaar voor avontuur?

Trek oude kleren aan die vies mogen worden, pak je rugzak in en sluit je aan bij ons voor een weekend vol avontuur, leren en plezier. Dit is jouw kans om de kunst van bushcraft te ontdekken en volledig offline te gaan. Kom buitenspelen met Unplugged Outdoor en beleef een ervaring die je nooit zult vergeten!

Reviews over partner

Naam

Review beschrijving

Naam

Tijd

Add a rating

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page