top of page

Buiten is alles beter!

buiten aanbod

4.2 (8 reviews)

Stoer op Stap Week

Locatie:

Asturië, Asturias, Spanje

Datum:

-

Beschikbare plaatsen

4

Prijs:

Gezin, ouders + 2 kinderen: € 1.599,00

Partner:

Stoer op Stap Gezinsvakantie: Een Outdooravontuur in de Bergen

Droom je van een gezinsvakantie in de echte bergen? Lijkt het je geweldig om te onthaasten en back to basics te gaan in de natuur? Dan is deze Stoer op Stap Gezinsweek perfect voor jou en je gezin!

 

Voor Stoere Ouders en Kinderen

Deze avontuurlijke week is speciaal voor gezinnen die samen de wildernis willen ontdekken en survivalvaardigheden willen leren. Reis naar het prachtige nationale park Picos de Europa in Spanje, een uitgestrekt natuurgebied met bossen, bergen, rotsen, klauterpaden, meren en watervallen.

 

Avontuur en Leren

Vanuit ons basiskamp gaan jullie met een gids op pad in de natuur. Leer de coolste tips & tricks: vuur maken, water zuiveren, navigeren, touw knopen, sterren kijken, sporen zoeken, en wolkenweetjes. Beklim een top, zwem in een bergmeer en slaap in het wild (als je durft).

 

Gezelligheid Rondom het Kampvuur

Elke avond maken we een gezamenlijk kampvuur (mits mogelijk), waar we heerlijke maaltijden koken en genieten van verhalen en gezelligheid. Een week vol avontuur, back-to-basic leven en stoere activiteiten.

 

Durven Jullie de Uitdaging Aan?

Kom naar de Picos de Europa voor de ultieme outdoorbeleving met het gezin. Maak nieuwe vrienden, leer nieuwe vaardigheden en creëer onvergetelijke herinneringen in de natuur.

Reviews over partner

Naam

Review beschrijving

Naam

Tijd

Add a rating

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page