top of page

Buiten is alles beter!

buiten aanbod

4.2 (8 reviews)

Hike & Heal

Locatie:

Datum:

-

Beschikbare plaatsen

4

Prijs:

BASIS: € 1.210,00
DEEPDIVE: € 1.575,00

Partner:

Samen met Dorien en REWILD-psychologe Joséphine ga je op meerdaagse trektocht met backpack. We ontwikkelden een unieke methode om tijdens een trektocht te groeien naar je meest authentieke zelf. Als een innerlijke pelgrimstocht.

 

Centraal staan jouw persoonlijke groei én verbinding: met jezelf, elkaar en de natuur. Zo kom je helemaal terug in je eigen kracht te staan. En dat ben je helemaal waard. Oh, als je dacht dat persoonlijke groei saai en zwaar moet zijn, think again. We are making it fun!

 

Bekijk alle info en vraag je gratis kennismaking aan via opwandel.be

Wat is Hike & Heal?

 

  • Een 6-daags wandelavontuur in een natuurgebied in of rond België.
  • De natuur als voorgrond voor een persoonlijk & plezierig groeitraject, begeleid door een ervaren psycholoog & haar sidekick.
  • Tijdens het wandelen werken we individueel en in groep rond thema’s als zelfliefdedankbaarheidzingevingangst…
  • Geen onnodige zware gesprekken. Wel inzichten, kennis en handvaten die je helpen om met ease & flow door het leven te gaan.
  • Samen kleine gelukjes zoeken én vinden.
  • Kom tot rust en vind jezelf terug op het wandelpad.
  • Full-experience: wandelen met backpack en kamperen langs de route (we zijn er om te helpen bij elke stap)!
  • Kleine groep van maximaal 7 deelnemers.
  • Ga naar huis met warme herinneringen en wandelvrienden voor het leven.
  • Zelf meenemen: materiaal, eten, open mind, open hart en goesting in verandering.

 

Zodra je bent ingeschreven, ontvang je een infoboekje met daarin alle praktische informatie, handige tips (backpack inpakken, eten onderweg…) en een paklijst. Er wordt ook een Whatsapp-groepje aangemaakt met de andere deelnemers. Zo kunnen jullie elkaar al leren kennen en eventueel afspreken om te carpoolen naar de startlocatie.

 

Inschrijven

 

Je kan kiezen tussen het basistraject en het deepdive-traject. Wil je nog een laagje dieper gaan? Echt verandering doorvoeren in je leven? Dan is de deepdive iets voor jou. We gaan samen dat laagje dieper door op voorhand al helder te krijgen wat je uit deze reis wil halen en hoe wij jou het beste kunnen hepen. Daardoor kunnen we tijdens de reis ook beter op jou afstemmen. Achteraf helpen we je om de koe bij de hoorns te vatten en alles wat je tijdens de reis hebt geleerd, om te zetten in realiteit.

 

Het basispakket is mogelijk vanaf € 400. Je betaalt dan in 3 termijnen voor een totaal van € 1.210 inclusief btw. Je kiest zelf of je in één keer of in termijnen betaalt. Het is ook mogelijk om in 4 termijnen te betalen.

 

Het deepdive-traject is mogelijk vanaf € 525. Je betaalt dan in 3 termijnen voor een totaal van € 1.575 inclusief btw. Je kiest zelf of je in één keer of in termijnen betaalt. Het is ook mogelijk om in 4 termijnen te betalen.

 

Hike & Heal is niet zomaar een trektocht. Enerzijds leer je de kneepjes van hiken en trektochten maken. Anderzijds schrijf je je in voor een diep en persoonlijk groeitraject met 6 dagen persoonlijke coaching. Het is een investering in jezelf die je er dubbel en dik uithaalt. Dat bevestigen de deelnemers van de vorige editie.

 

Dit jaar werken we met een selectie om de kwaliteit van de sessies te waarborgen. Een kennismakingsgesprek op voorhand is daarom ook verplicht.

Reviews over partner

Naam

Review beschrijving

Naam

Tijd

Add a rating

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page