top of page

Buiten is alles beter!

buiten aanbod

4.2 (8 reviews)

Bosbaden ROOT sessie

Locatie:

Kopstraat 10, 2900 Schoten, België

Datum:

-

Beschikbare plaatsen

6

Prijs:

Standaard: € 45,00

Partner:

⛰️🌳 Welkom op de ROOT SESSIES - een bosbadervaring gericht op gronding.

Grond-ding? Gronden of aarden is een manier om in dieper contact met jezelf, je lichaam en je gut feeling te komen. Bijna letterlijk goed op de aarde (terug) te geraken. In een gegronde modus sta je fysiek, mentaal en energetsich sterk.

 

🧘‍♂️In een wereld waarin onze aandacht constant gekaapt wordt, houdt gronding ons stabiel. In deze tijden vol spanning en chaos, zorgt gronding ervoor dat we helder blijven.
Gronding is hét middel tegen lusteloosheid en besluitloosheid, zweven en "brain fog", twijfel en onveiligheid. En ook bepaalde kwaaltjes, fysieke onhandigheid en slapeloosheid gaan ervan minderen.

Tijdens deze thema-sessies in het bos leer je stapsgewijs hoe je je kan verankeren - "rooten" - in de de aarde. Boomgewijs. Tree-wise ;)
Je leert hoe natuur te gebruiken om letterlijk de voetjes op de grond te houden, spanningen af te voeren en jouw energie elke keer terug op te laden.
Je ervaart wat het is om terug in je lichaam en (buik)gevoel te schuiven en dicht bij jezelf te blijven. Je leert hoe het is om de "wereldse chaos" even los te laten en het contact met je innerlijke natuur sterker te voelen - net door dicht bij dé natuur te komen.

 

Deze aardige sessies zijn voor iedereen. Geen voorkennis vereist, enkel een open geest en een boontje voor natuur 🌱

 

🙋‍♂️ Gids: Anthony Bal - max. 6 deelnemers

🎫 Met dit ticket ga je mee op ROOT SESSIE op 5/7 in Vordenstein Schoten van 10u tot 13u30. Je krijgt alle praktische info om je voor te bereiden op de sessie na bevestiging van jouw aankoop!

Reviews over partner

Naam

Review beschrijving

Naam

Tijd

Add a rating

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page