top of page

Buiten is alles beter!

buiten aanbod

4.2 (8 reviews)

BergMeid Weekend - 4 daagse bergbeleving

Locatie:

La Roche-en-Ardenne, België

Datum:

-

Beschikbare plaatsen

12

Prijs:

Standaard vanaf 18 jaar: € 399,00

Partner:

De paden op, de lanen in. En daarna de bergen in! Droom je van een avontuurlijke trektocht in de bergen, maar zie je er tegenop? Of heb je al besloten en wil je je goed voorbereiden? Trakteer jezelf dan op het BergMeid Weekend! Wij zijn ervan overtuigd dat je het kunt, en dat gaan we je laten zien! Met onze kennis en expertise bereiden we je voor op een echte bergreis, gewoon dichtbij huis in de Belgische Ardennen. Het landschap daar is perfect om de basis van bergwandelen onder de knie te krijgen. Onthaasten, ontspannen, bergskills leren, genieten en offline gaan. En niet te vergeten, heerlijk ‘buiteneten’ van het vuur.

 

Avontuur wacht

 

Dus: hou je van de natuur, wil je veilig door bergachtig gebied leren bewegen, terwijl je geniet van je omgeving én wil je een echte BergMeid worden? Dan is dit hét weekend voor jou (en je vriendinnen). Trek je wandelschoenen aan en ga mee op avontuur!

 

Uitdaging aangaan

 

Het BergMeid Weekend is de ideale gelegenheid om jezelf uit te dagen en je voor te bereiden op een echte bergreis. Of je nu ervaren bent of nog nooit een berg hebt beklommen, ons weekend in de Belgische Ardennen is voor iedereen geschikt. Waar wacht je nog op? Word een echte BergMeid en beleef een onvergetelijk weekend!

Reviews over partner

Naam

Review beschrijving

Naam

Tijd

Add a rating

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page