top of page

Buiten is alles beter!

buiten aanbod

4.2 (8 reviews)

7-daagse packraftcursus/ vakantie Slovenië

Locatie:

Soča 8, 5232 Soča, Slovenië

Datum:

-

Beschikbare plaatsen

4

Prijs:

vanaf 12 jaar : € 549,00

Partner:

Iedereen die gek is op water, natuur en van actieve buitensporten houdt, kan deelnemen aan deze packraftcursus/ vakantie. Een Packraft is een 1 persoonraft. Bij het varen met de raft komt minder techniek kijken als bij kajakken. Als je al omvalt, klim je er eenvoudig weer in. Op deze manier kan je gemakkelijk genieten van een unieke wildwater ervaring. Toch is het wel aan te raden om een wildwater rivier onder begeleiding te bevaren.

 

In een klein groepje onder begeleiding van een instructeur van Europagaai vaar je elke dag een uitdagender stukje van de Soca af. Je techniek gaat vooruit en kunt steeds beter de rivier lezen. Dat geeft je vertrouwen en wie weet wil je daarna het kajakken gaan uitproberen of voel je je vertrouwd om zelf op pad te gaan met een packraft.

 

We leggen je graag uit hoe een cursus/ vakantie verloopt, wat handig is om mee te nemen en hoe jij naar de locatie kunt reizen. Lees ook nog even onze pagina Vakantie met Belangrijke weetjes.

 

## Programma

**Dag 1 Aankomst dag (zaterdag)**

 

Om 16.00 uur is de kennismaking met de instructeurs en andere deelnemers. We geven een briefing van de cursus en delen het gehuurde materialen uit. Heb je zelf een uitrusting meegebracht dan controleren we dat op veiligheid. Eet je mee? Dan hebben de instructeurs voor je gekookt.

 

**Dag 2, 3 en 4 Vaardagen (zondag, maandag, dinsdag)**

 

Om 8.30 uur starten we met een gezamenlijk ontbijt. Je maakt je lunch en zorgt dat alles ingepakt wordt voor de vaardag. Rond 16.00 uur komen we van het water af. Het kookgroepje gaat boodschappen halen en eten koken en daarna sluiten we de avond af bij het kampvuur.

 

**Dag 5 Rustdag (woensdag)**

 

Vrij te besteden rustdag.

 

**Dag 6 Vaardag (donderdag)**

 

Ook op deze dag starten we om 8.30 uur met een gezamenlijk ontbijt. Je maakt je lunch en zorgt dat alles ingepakt wordt voor de vaardag. Rond 16.00 uur komen we van het water af. Het kookgroepje gaat boodschappen halen en eten koken en daarna sluiten we de avond af bij het kampvuur.

 

**Dag 7 Laatste vaardag (vrijdag)**

 

Onze laatste vaardag starten we ook weer om 8.30 uur met een gezamenlijk ontbijt. Je maakt je lunch en zorgt dat alles ingepakt wordt voor de laatste vaardag. Rond 15.00 uur komen we van het water af. We maken de gehuurde materialen schoon en nemen deze weer in. De cursusweek sluiten we af met een etentje in een restaurant in de buurt. Hoewel de cursusweek na het etentje ten einde is, ben je nog van harte welkom om langer te blijven op het campingveld van Europagaai.

 

## Inclusief

Gebruik van onze faciliteiten op het Europagaai- campingveld. Dit bestaat uit:

Tafels, banken, vuurkorf en loungestoelen. Diverse (buiten)spellen. Complete keukenuitrusting met o.a. pannen, borden, bestek, gaspitten en koelkasten.

Inclusief rustdag die je vrij kunt besteden.

 

 

## Exclusief

Heen- en terugreis naar cursuslocatie

Kosten overnachting. De campingplek op het veld voor instructeurs en cursisten van Europagaai is wel al gereserveerd.

Vaarkaarten; deze regelen wij ter plekke. De prijs is afhankelijk van het vaartraject.

 

Onderstaande is niet bij de prijs inbegrepen, maar kan wel gehuurd worden (bij boeking opgeven)

Packraft (met peddel, zwemvest en spatzeil)

Wetsuit

Tent (2- persoons)

Exped slaapzak (met lakenzak)

Exped slaapmat (met cover)

Kluisje met elektra

 

 

## Camping

Op Kamp Soca is op het veld van Europagaai een plek voor je gereserveerd voor je tent/ camper of caravan. Op de camping zijn ook huisjes te huur. Wil je daar gebruik van maken, neem dan contact op met de receptie van de camping.

Reviews over partner

Naam

Review beschrijving

Naam

Tijd

Add a rating

Van postduif tot rookpluim

Of gewoon een mailtje sturen kan ook.

bottom of page